Let’s get real

Un documentar interesant despre copii/adolescentii americani, despre problemele pe care le intampina in perioada scolii (jigniri, batai etc). Urmarind acest documentar am realizat care au putut fi cauzele unora, daca nu chiar a tuturor atacurilor armate din scoli.
Faptul ca ti se spune in fiecare pauza, zi de zi “you’re gay” sau “you’re dumb, you’re fat…” te poate face sa iti pierzi mintile, sa iei pistolu lu’ taticu si sa te duci sa impusti pe cine-ti iese in cale. La naiba chestia asta au spus-o ei, nu am inventat-o eu.
Cum la romani tendinta este de a copia, sa nu ne mai mire ca elevii din ziua de azi se bat, sa nu ne mai mire faptul ca nu au nici cel mai mic respect pentru un profesor. Din punctul asta de vedere este un lucru bun ca nu poti avea acces la o arma chiar asa de usor, pentru ca altfel s-ar fi iscat un adevarat razboi si la noi.
La noi in scoli inca nu este atat de bine dezvoltat acest sistem de “barfa/jignire” a cuiva. La noi ca sa fii popular in liceu trebuie sa ai bani, sa fii smecher si cam atat, restu vine de la sine. La ei insa trebuie sa spui cat mai multe porcarii, sa faci misto de cat mai multi sa te iei de oricine, doar pentru a te face remarcat si pentru a-i face pe restu sa se teama de tine.
Ideea de baza ar fi, fiti mandri de ceea ce sunteti. Ca sunteti slabi (poate voi comenta asta ceva mai tarziu), ca sunteti tocilari, ca sunteti fara bani sau mai stiu eu cum.

Comments

  1. smen
    December 15th, 2005 | 18:51:41

    Ultimul citat e genial te-ai descris perfect :P [ scuze e o mica glumitza si sunt sigur ca cei ce te cunosc o sa-mi guste gluma !( daca trece de cenzura ta )]

  2. December 15th, 2005 | 20:14:43

    stii… ai dreptate putin… si anume din tot ce am scris eu acolo este adevarat faptul ca sunt slab :D
    si nu vei intalni cenzura la mine, fiecare scrie ce-l duce capu’.

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.