greva

Se pare ca m-am inselat. Greva continua. Am urmarit discursul ministrului educatiei pe Realitatea. Putin cam patetic as putea spune. Modul in care Mihail Hardau (daca am retinut bine numele) imi suna a discurs ceausist. Poate mi s-a parut mie. Oricum, nu avea nici cea mai vaga intonatie era “la foc continuu”, tot daca nu ma inseala memoria, a avut si unele cuvinte putin cam stalcite… Or fi de vina emotiile.
Oricum, ceea ce m-a socat putin a fost faptul ca Guvernul este de acord cu toate cerintele profesorilor, mai putin in ceea ce priveste marirea salariilor. Pai, corectati-ma daca gresesc, dar nu din cauza salariilor mizere au intrat ei in greva ?
Totusi, ma bucur ca eu (implicit facultatea mea) nu am fost in greva, pentru ca ar fi fost foarte multa materie de recuperat intr-un timp scurt. Parca le plang de mila celor ce se vor duce sambata la ore…

Comments

  1. November 22nd, 2005 | 17:24:09

    mda :| sambata si duminica sau vom sta la scoala pana pe la 4-5-6 … inclin totusi spre aceasta sclavie zilnica decat pe weekend … :( oricum eu tot acasa stau (cred)

  2. November 23rd, 2005 | 1:10:37

    Sincer nu ma asteptam sa dureze atat de mult greva… eu am zis ca in 1-2 zile vor intra la ore, dar vad ca m-am inselat. Acum trebuie sa ii intelegeti si voi ca au salariile pe care le au.
    Si de recuperat cel mai probabil dintr-o ora de 45 de minute se va face una de 30 de minute, iar in 2 ore de studiu veti face 3 (2*45′=90′ sau 3*30′=90′)

  3. November 25th, 2005 | 22:07:17

    Buna ziua.
    Sunt webmasterul siteului http://blog.srv.ro si as dori un “link exchange” cu dvs.Astept raspunsul dv fie chiar si negativ.Multumesc.

  4. November 26th, 2005 | 16:10:34

    Smecherii din invataman au bani o gramada ! dai DREAQ!!!
    Dar mai sunt si muritori de-astia de foame 99 % ! :P

    Acun pe bune … 80 % din profesori au salarii acceptabile !
    Un prof de info ne-a spus ca in ASE un profesor …de’asta batranelu care stie carte ca acum 100 de ani are 1000-2000 $ salariul !
    Sa-l dam in poola noastra de asta nu iese el la pensie !
    Si astia tinereii…(ai nam stiu toate metodele de copiat ) mor de foame pe langa ei…( dinozaurii )

  5. November 29th, 2005 | 0:13:47

    smen, aici nu era vorba despre profesorii din invatamantul universitar. Aici discutam despre profesorii din liceu / generala. Astia iti garantez ca nu au asemenea salarii. Isi mai scot un ban gramada facand meditatii. Dar un profesor de sport ce poate face ?
    ps: cat despre cei tineri care stau pe langa dinozauri, ai dreptate, dar asta e. Si nu, nu stiu toate metodele de copiat ;)

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.