Visual Basic

In sfarsit am terminat proiectul pentru info aka programarea calculatoarelor. Mi-a mancat cateva nopti, zile si mi-a indus o stare de nervozitate, dar sunt mandru ca l-am finalizat. Ca si program e “tipic romanesc” nu ajuta cu nimic. Face de toate si nimic, e simplu de folosit, dar complicat de utilizat intr-un cuvant e un PARADOX.
Daca cineva este interesat sa vada aceasta prostie de program click aici

  • In alta ordine de idei voi face un programel care sa ajute la gestionarea dvd’urilor… ca sa nu mai zic ca nu fac nimic util. Va fi de asemenea disponibil pentru downlodat, insa mai aveti de asteptat pana va fi gata.
  • Mda… acel “mai aveti de asteptat” s-a sfarsit azi… la cateva ore dupa ce scrisesem aceasta chestie. Programul disponibil aici
  • Comments

    1. kasper
      November 14th, 2005 | 18:30:48

      Ai mai fi putut lucra un pic la GUI (grafic user interface) ;) Da ce sa-ti mai zic… si eu imi omor neuronii cu C++ si deocamdata nu stiu sigur ce sa aleg ca builder (folosesc cand unul, cand altul) : Borland C++ builder sau Visual Studio.Net de la tata Bill :lol:

    2. November 14th, 2005 | 23:57:06

      Crede-ma ca pentru ce mi-a trebuit mie mi-a fost mai mult decat suficient. Oricum… nu am experienta cu asa ceva si chiar daca multe linii de cod au fost copiate din carte/seminar eu sunt mandru de faptul ca am reusit sa fac acest programel :)
      Eh, dar lasa ca o sa vezi tu asupra carui programel te hotarasti…
      ps: eu cred ca la nivelul ASE-ului este o conspiratie privind produsele lu’ tata Bill :D

    3. kasper
      November 15th, 2005 | 12:35:45

      :lol: keep up the good work ! btw… am zis despre GUI ca sa ma aflu in treaba asta avand in vedere ca eu sunt la nivelul de aplicatii tip consola :P

    Leave a reply

    You must be logged in to post a comment.