meserii

Da… Gata stiu ce vreau sa ma fac cand o sa fiu mare, printre altele: programator. Sa fac programe ca sa hack’uiesc computere. Inceputul este mai mult decat promitator :D … pentru ca la un amarat de vector pe care l-am avut de creat am luat 5 … eh toti incep de jos.

  • Urmatoarea meserie pe “lista neagra” este cea de vames. As vrea sa am banii necesari pentru a fi pus intr-un astfel de post. Va dati seama ca atunci in tara s-ar gasi ORICE. (glumeam). Nu am nici banii necesari, nici nu cred c-as putea sa iau mita…stiu suna ciudat, dar asta e adevarul.
  • Alta meserie interesanta, dupa cum am vazut o carte de vizita intr-un saptamanal, ar fi aceea de “sotul patroanei”. Sa stiti ca nu e usor sa fii sotul patroanei. E o arta.
  • Insa de departe cea mai interesanta meserie ar fi aceea de fiu al lui B.G.(stiti voi tipu ala care face office & restu aplicatiilor). De ce spun ca ar fi cel mai interesant? pai pentru simplul motiv, ca atunci cand va muri va lasa copiilor o mostenire de 10 mil $. Dupa mine sunt o gramada de bani. Dupa fostul p.m ar fi doar un comision… sau doua.
  • Acum gandindu-ma serios la toata povestea asta cu “ce vreau sa fiu cand voi fi mare” tin minte ca in urma cu cativa ani ziceam ca vreau sa fiu politist. Sa fiu politist ca vedeam eu ca in filme tot timpu’ astia castiga, prind infractorii etc, insa acum, cand ar trebui sa ma gandesc ce anume vreau sa fac cu viata mea, unde sa ma angajez, pe ce sa ma axez, in ce domeniu sa ma perfectionez, nu stiu nici eu. Sunt dezorientat. Pur si simplu. Stau sa ma gandesc ce calitati am. Dar ce defecte? Ce meserie s-ar potrivi cel mai bine pentru mine… dar cu toate astea nu imi pot da nici un raspuns. Probabil ca nu am aprofundat suficient de mult problema.

    Comments

    1. October 25th, 2005 | 23:16:46

      O meserie frumoasa :-) .
      Uite aici ceva care poate sa fie de ajutor: http://www.hackermag.com/
      Bafta!
      cc.

    2. October 25th, 2005 | 23:41:35

      Multumesc de link, dar se pare ca eu la ora de franceza… nu mai stiu ce faceam, dar clar nu eram prezent.

    3. geo
      October 27th, 2005 | 17:30:05

      UIte aici un prieten ;)http://babelfish.altavista.com/ … te ajuta cu franceza

    4. geo
      October 27th, 2005 | 17:32:58

      daca esti chiar asa dezorientat sa stii ca sunt firme specializate care pot sa-ti spuna ce meserii ti se potrivesc dupa ce te pun la tot felul de teste sa-ti faca profilul psihologic

      costa dar dat fiind ca decizia de a alege o anume meserie iti afecteaza toata viata s-ar putea sa merite …

    5. October 31st, 2005 | 23:13:24

      Hmm… acum nici eu nu prea stiu ce sa fac…. sunt inca la stadiul “uuu imi place aia, as vrea sa lucrez in domeniul ala…. dupa 3 zile… m-am plictisit nu imi place”… probabil ca mai intai trebuie sa fac ceva de genu “dirty work” sa muncesc in diferite locuri, pentru a ma acomoda cu acest climat. Poate ca suna aiurea ce am scris, dar totusi… am incercat sa ofer o explicatie.

    Leave a reply

    You must be logged in to post a comment.