scoala…

Prima zi de facultate. Adica prima zi la care am ajuns eu :) . Primele vesti rele despre “noul sistem”. O porcarie… in 7 saptamani trebuie sa invatam 3 materii aiurea, naspa si grele, din care dam examen. O aberatie, dar hei, suntem in Romania, nu trebuie sa aiba o logica. Trecand peste toate astea si trecand si pe la Unirea, am observat cum doi “pirati” de vand cd’uri (”hai baietii jocuri, filme, programe, muzica, dvd’uri…”) mai aveau putin si se cafteau. Chiar m-as fi oprit din drumul meu ca sa ii vad cum se pocesc :D .
RoTorrents aka Openmind, a picat din nou, oare ce se intampla?
Mi-am amintit ca nu am scris despre asta… Ieri cand nu am fost la primele ore de facultate mi-am luat absenta, s-a facut si cursul, insa azi pauza. S-a facut un singur curs. Din 3. Haideti oameni buni ce dracu? ziceti-ne si noua cand sa nu venim la facultate… ca parca nu mai avem nici o tragere de inima sa venim cand vedem ca nici profesorii nu vin…

Comments

  1. Oana
    October 17th, 2005 | 22:11:26

    Dupa ce ca ai doar 3 materii de invatat…te mai plangi si ca n-ai chef sa vii la scoala…chiulangiule…bine…nu cred ca sunt eu in masura sa vorbesc de chiulangii, dar oricum pune baiete mana si invata!!!

  2. October 17th, 2005 | 22:13:01

    mda… 3 materii si cu engleza 4. dar astea 3 materii sunt cat sa ne sature… sau ma insel eu ? :D

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.