mind of mencia

Un show interesant, pe gustul meu. 20 de minute de “stand-up comedy”. Tipul trebuie sa recunosc , este inteligent, dar in ultimul episod pe care l-am vazut a comis-o.

Acorda premiile “Dee Dee Dee” celor mai … hai sa le zicem “inspirate” persoane… printre ele si un roman. Constantin Mocanu, ei bine acest roman este cel care si-a taiat penisul crezand ca este o gaina… Va aduceti aminte a fost prezentat la jurnalele de stiri, a aparut si in presa. Ok, ceea ce vroiam eu sa zic, este ca Mencia a confundat iar romanii cu ungurii… i-a numit “mancatori de gulas”. Inteleg confuzia “Budapest”/”Bucharest” … dar aici este deja se vede ca nu s-a documentat suficient de mult.

Noi romanii oare nu avem valori nationale dupa care sa fim asociati ? Nemtii - bere, carnaciori; Francezii - parfumuri; pana si Bulgarii au celebrii castraveciori… Este foarte grav ca noi nu ne putem mandri cu ceva dupa care sa fim recunoscuti imediat. Ok a fost Nadia Comaneci, a fost Hagi, dar deja vremea lor a trecut, nu prea multa lume si-i mai aduce aminte. Iar acum cel putin in Europa suntem vazuti ca “tigani”… Trebuie sa gasim si noi cu ce sa “defilam” in fata celorlalti, nu doar furturi si alte chestii care ne trag in jos…

Acum cei ce nu ati vazut “Mind of Mencia” va recomand sa faceti rost de aceste episoade, sunt geniale.

Comments

  1. August 26th, 2005 | 0:10:46

    o face intetionat, si el ca si chris rock.

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.