o zi din viata mea

M-am trezit devreme azi. Trebuia sa recapitulez pentru examenul de marketing, pe care sper sa-l iau. Am frunzarit cursurile inca odata cursurile, dupa care am plecat la facultate. Am ajuns printre primii, evident m-am laudat toata ziua cu chestia asta. Am ocupat un loc in prima banca. Nu, nu sunt atat de inteligent ca sa stau acolo, dar celelalte locuri au fost ocupate de altii mai rapizi.
A venit si profa. Ne-a dat si subiectele. M-am uitat cam ciudat la ele. Noroc cu tipa care a stat in spatele meu, a fost o draguta si m-a ajutat. Acum nu-mi ramane decat sa sper ca iau minim 5 :) .
Am terminat si cu examenul, dar mai aveam de pierdut niste timp.
Trebuia sa ma intalnesc cu cineva la ora 15:00… era de-abia 13:20. Asa ca m-am apucat sa fac niste poze. Chiar nu mai aveam ce sa pun pe site, adica aici Nu mai putin de 123 de poze am facut. Evident jumatate sunt rateuri, iar restu nu sunt chiar asa de interesante. Mi-a inghetat mana pe aparat. N-o mai simteam. Am facut o mica pauza, m-am incalzit si am plecat sa ma intalnesc cu cine trebuia.
Am reusit s-ajung si-acasa. Obosit, flamand si cu speranta in suflet ca voi lua macar un 5 la marketing. Greul de-abia acum incepe. Mai am examenul la statistica, urati-mi bafta.

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.