ce se mai gaseste pe net

Navigam intr-o zi pe www si m-am gandit sa fac si eu un speed test. Rezultatul? Dezastru total, calamitate etc. Nu despre asta vreau sa vorbesc, asa ca hai sa revin la subiect.
Cum faceam eu testul de viteza am zarit un link, acesta. Ia uite domnule unde s-a ajuns, expresia “ma duc la femei” poate fi asemuita acum cu “ma duc pe site-uri cu mai multi de x”; “ma duc sa navighez pe net” etc.
De-acolo, de pe acel site, am ajuns aici. Interesanta ideea lor. N-am ce zice. Personal mi-au placut “Daca te doare-n cur, probabil ai hemoroizi!” si “You are here!”. Bafta baieti in continuare.
N-am mai gasit nici un link pe pagina lor care sa mi se para interesant. Asa ca m-am dus pe un feed de rss si printre blog-uri, ziare si alte cele am gasit si pagina www.gov.ro indexata in acest feed rss. Am ramas oarecum socat. Nu ma asteptam sa aiba feed rss pe pagina Guvernului cu atat mai putin sa fie si indexata alaturi de “muritorii de rand”.
In finalul acestui mic articol as vrea sa precizez ca ma amuza copios grigore si barosu’.
Grigore prin stilul sau de a raspunde la intrebari. Ce e mai trist este faptul ca unii chiar nu stiu de gluma si fac urat.
Barosu’ este amuzant prin stilul sau de a povesti. Sincer nu cred o boaba din ce spune el acolo, dar merita apreciat pentru ca se straduieste sa para credibil si totodata “baiat valabil”.

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.